06 Eylül 2016 10:55 | Son Güncelleme: 06 Eylül 2016 10:56

Şenol Güneş'in şampiyonluk planları

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezonda tek bir sisteme bağlı kalmayacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de ilk iki haftayı 4 puanla noktalayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş yeni sezon için belirlenmiş bir sistemin olmayacağını söyledi.

Futbolda sistemlerin maç maç hatta oyun içerisinde bile değiştiğini oyuncularına anlatan deneyimli hocanın, “Bizim önceliğimiz her zaman çok pas yapmak ve çok koşmak olacak” ifadelerini kullandığı belirlendi. Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da göze hoş gelen futbol oynayacaklarının altını çizen Güneş’in, “Oyun içerisinde kimi zaman daha ofansif kimi zaman da daha defansif oynayabiliriz. Sistemimiz tamamen oyunun akışkanlığına göre belli olacak. Sizler her sistemde rahatlıkla oynayabilecek kalitede oyuncularsınız” yorumunu yaptığı öğrenildi.

Yeni sezonun geçen seneye göre çok daha zorlu geçeceğini ve Avrupa Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir kulvarda yarışacaklarını da aktaran Şenol Güneş’in, oyuncularından daha fazla fedakârlık istediği kaydedildi.

‘Takım olabilmek’

Siyah-beyazlı hocanın, “Yoğun maç trafiğinde zor günlerimiz olacak. Yorgunluklar olacak. Bütün bu durumdan el birliğiyle çıkacağız. Sistemden önemlisi takım olabilmektir. Bu sene daha çok pas yapıp, daha çok koşacağız. Rakibi oyunumuzla yoracağız. Gücümüzü 90 dakikaya yayacağız. Ayrıca kesinlikle gereksiz kartlar görmemeliyiz. Hiç kimse öfkesine yenilip takıma zarar vermemeli” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Milliyet

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu