14 Ağustos 2017 00:53 | Son Güncelleme: 14 Ağustos 2017 00:54

Şenol Güneş'ten transfer sözleri

Beşiktaş-Antalyaspor maçının ardından Şenol Güneş, sezonun ilk maçını yayıncı kuruluş mikrofonlarına değerlendirdi.

Beşiktaş-Antalyaspor maçı sonrası Şenol Güneş, 2-0'lık galibiyetlerini değerlendirdi.

İşte Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmeler:

"Taraftar yoktu ama Süleyman Ağabey'in ruhu vardı sahada. Onun ölüm yıldönümüne rastlayan maçta, Beşiktaş'ı üzmeyin lafı vardı. Beşiktaş zaman zaman üzülüyor. Maalesef hak etmedikleri bir durumla karşılaştılar. Maça gelemediler. Stadyum açıldığından beri saha doluyor. Burada coşkulu ve fair play ruhunda maçlar oynanıyordu.

Saha zemini biraz bozuktu. Çimler yanmış herhalde. Rakibin adam adama anlayışı vardı. Kontrol bizdeydi. İkinci yarıda da bizdeydi. Hem havaya hem sahaya hem rakibin tarzına göre oynamaya çalıştık. Tempolu ve hızlı bir maç olmadı. Antalyaspor, agresif, hızlı kontraatağa çıkan, koşan bir takım. Biz pozisyonlara izin vermedik. Herkesin beklediği tempolu ve akıcı oyunun olmamasını normal karşılıyorum. Sezon bir maraton. 3 maç sonra daha iyi olacağız. Hazırlık döneminin bir ağırlığı var. Takım, rakibe üstün oynayabildi. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum."

BAŞKA TRANSFERLER OLACAK MI?

"Ben daha önce toplantıda söyledim. Bize stoper ve santrafor lazımdı. FFP'ye bağlı transfer yapılmalı. Biz düşüncelerimizi söylüyoruz, başkan transferleri yapıyor. 2 yıldır transferleri yönetim ve başkan yapıyor. Biz de işimizi yapıyoruz." (Sporx)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler