07 Nisan 2016 11:01 | Son Güncelleme: 07 Nisan 2016 11:02

Sercan Yıldırım'ın Vodafone Arena hayali

Bursasporlu Sercan Yıldırım, Vodafone Arena'da ilk golü atıp tarihe geçmek istiyor.

Bursaspor’un golcü oyuncusu Sercan Yıldırım, yakın çevresine Beşiktaş ile oynayacakları mücadelede Vodafone Arena’nın ilk golünü atarak tarihe geçmek istediğini söyledi. 

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, Vodafone Arena’da oynanacak ilk maçta galibiyete odaklandı. Camianın ‘sezonun maçı’ olarak nitelediği mücadele yeşil-beyazlı oyuncular için de büyük önem taşıyor.

SERCAN VE SERDAR GÖREVDE

Özellikle yerli futbolcuların yabancı oyunculara bu karşılaşmanın önemine ilişkin sık sık bilgiler verdiği öğrenilirken, bu isimlerin başında ise Bursaspor’un alt yapısından yetişen Sercan Yıldırım ve Serdar Aziz geliyor.

“ADIMI VİKİPEDİ’YE YAZDIRACAĞIM”

Golcü oyuncu Sercan Yıldırım’ın ise zorlu karşılaşmada başka bir hedefi daha var. Bursaspor’un iç sahada ilk Şampiyonlar Ligi golünü, Atatürk Stadı’nın son, Timsah Arena Stadyumu’nun ise ilk golünü atarak tarihe geçen Sercan, Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın da ilk golünü atmak istiyor. 26 yaşındaki oyuncunun yakın çevresine, “Beşiktaş’ın yeni stadındaki ilk golünü atarak adımı Vikipedi’ye yazdıracağım” dediği öğrenildi.

İHA

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ