01 Kasım 2015 15:53 | Son Güncelleme: 01 Kasım 2015 15:54

'Serdar Aziz'i istiyorum'

Beşiktaş Teknik Direktörü Kasımpaşa önünde yenen goller den sonra Orman'la görüştü. Şenol Güneş'in, "Başkanım bize hızlı bir stoper lazım. Serdar Aziz'i istiyorum. Karar siniz" dedi.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ın transferi sırasında Beşiktaş'a aldığı tavır yönetimi düşündürüyor . Ancak Orman'ın Serdar için tüm kapıları zorlayacağı öne sürüldü.

Beşiktaş' ta sürpriz gelişmeler yaşanıyor... Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada Siyah- Beyazlı takımın savunma hataları nedeniyle gol yemesi Teknik Direktör Şenol Güneş'in moralini bozdu. Beşiktaş'ın erkenden şampiyon ilan edilmesinden rahatsızlık duyan ve Kasımpaşa karşısında korktuğu başına gelen tecrübeli hocanın özellikle stoperlerden yeterince memnun olmadığı ortaya çıkarken Güneş'in Başkan Fikret Orman'la bir görüşme gerçekleştirdiği belirlendi. Güneş'in başkana, "Kasımpaşa maçında galip bile gelseydik defanstaki sıkıntıları dile getirecektim. Özellikle stoper mevkiinde yer alan Rhodolfo, Ersan ve Milosevic ellerinden geleni yapıyor. Ancak bu mevkide bana Serdar Aziz gibi hızlı bir stoper şart. Sizden onu mümkünse takıma kazandırmanızı rica ediyorum" dedi.

FİKRET ORMAN YOL HARİTASI BELİRLEYECEK

GÜNEŞ 'in bu yaklaşımının ardından Fikret Orman'ın kendisine söz vererek, "Ara transferde Serdar Aziz için ne gerekiyorsa yapacağız" cevabını verdiği belirlendi. Ancak Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ın transferi dönemi kendilerine karşı aldığı olumsuz tavrı unutmayan Orman'ın nasıl bir hamle yapacağını düşünüp bir yol haritası belirleyeceği öne sürüldü. Takvim

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak