17 Haziran 2016 10:04 | Son Güncelleme: 17 Haziran 2016 10:05

Serdar Taşçı'ya UEFA engeli

Serdar Taşçı'yı kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, istenen yüksek bonservis ücreti nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yüksek bonservis ücreti nedeniyle Serdar Taşçı transferini askıya aldı.

Yeniden yapılanma kapsamında alternatifli bir transfer listesi ile yola çıkan Trabzonspor’da Serdar Taşçı için Spartak Moskova ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamadı.

UEFA’nın koyduğu bütçe kısıtlaması nedeniyle transfere dar bir bütçe ayıran Karadeniz ekibi, Ruslar’ın istediği yüksek bonservis nedeniyle geri adım attı.

29 yaşındaki savunma oyuncusunun Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği ancak, Bordo-Mavililer’in Rus ekibiyle şartlarda anlaşamadığı ve şimdilik bu transferin askıya alındığı ifade edildi.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer