18 Şubat 2020 14:17 | Son Güncelleme: 18 Şubat 2020 14:19

''Sezon sonu yine biz şampiyon olacağız''

Galatasaray'ın yıldız ismi Emre Akbaba, şampiyonluk şanslarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

(Takvim)

Emre Akbaba, "İkinci yarıya mükemmel bir başlangıç yaptık. Son 6 maçı da kazandık. Emin adımlarla ilerliyoruz. Sezonu sonu yine biz şampiyon olacağız" dedi.

Teknik direktör Fatih Terim'in en güvendiği oyuncuların başında gelen Emre, bu sezon ligdeki 5. maçını Yeni Malatya karşısında oynadı. 10 numara pozisyonunda çok iyi bir performans gösteren 27 yaşındaki oyuncu, Adem Büyük'ün attığı penaltı öncesi yerde kalan isimdi. 3-0 kazanılan Kasımpaşa sınavında da penaltı yaptıran Emre, kritik galibiyette başrolü oynayan futbolculardan biriydi.

Bu sezon ligde 2 golü bulunan tecrübeli futbolcu, nefesleri kesmesi beklenen Fenerbahçe maçında da takımının en büyük kozları arasında yer alacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu