01 Ağustos 2015 13:23 | Son Güncelleme: 01 Ağustos 2015 13:26

Shakhtar'ın aklı fikri Fenerbahçe'de

Shakhtar Donetsk'in yıldız oyuncusu Taras Stepanenko, Fenerbahçe ile oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçı öncesi konuştu.

Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta içi kritik bir UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına çıkacak olan Shakhtar Donetsk'te takımın önemli yıldızlarından Taras Stepanenko, Hoverla maçı öncesi konuştu.

Stepanenko; "Hoverla genç bir takım. Dinamo Kiev altyapısından yetişen oyuncuları var. Üst seviye yeteneklere sahipler. Sonuna kadar savaşacaklardır. Burada puan kaybetmek istemiyoruz ama bizim için önemli olan maç Fenerbahçe maçı. O maça sağlıklı bir şekilde çıkmamız önemli" ifadelerini kullandı.

Ukraynalı orta saha oyuncusu; "Fenerbahçe maçına yorgun çıkmayız. Bence dinlenmek için yeterli zamanımız var. Bizim için 1 haftada 3 maç oynayacak olmak sorun değil" diyerek sözlerini sürdürdü.

"SAVUNMAYA ÇOK DİKKAT ETTİK"

Fenerbahçe'ye karşı oynadıkları ilk maçta asıl dikkatlerinin savunmada olduğunu belirten Stepanenko; "Beraberlik bizim elde etmek istediğimiz bir sonuçtu. Savunmaya çok dikkat ettik. Tüm takım olarak buna özel önem verdik. Shakhtar hücum futbolu oynamalı ama savunma yapmayı da bilmeli" diyerek sözlerini noktaladı. Sporx

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak