29 Aralık 2016 15:33 | Son Güncelleme: 29 Aralık 2016 15:35

Shakhtar'ın istediği ücret Beşiktaş'ı şoke etti

Shakhtar Donetsk kulübü, Beşiktaş'ın 5 milyon euro önerdiği stoper Yaroslav Rakitsky için Siyah-beyazlılar'dan 30 milyon euro (111 milyon lira) istedi.

Siyah beyazlı yönetim, önceki gün Ukrayna milli takımı formasını da giyen Yaroslav Rakitsky için Shakhtar'a 5 milyon euroluk bir teklif göndermişti. 
 
30 MİLYON EURO!
 
Ukrayna kulübü az önce Beşiktaş kulübüne gönderdiği cevap yazısında son derece şaşırtıcı bir talepte bulundu. Ukrayna kulübü yetkilileri başarılı stoperin satışı için tam 30 milyon Euro istediklerini söyledi. 
 
ZENİT 15 MİLYON EURO VERDİ 
 

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit St. Petersburg da oyuncuya talip olmuş ve Rumen teknik direktörün eski takımı olan Shakhtar'a 15 milyon Euro teklif etmişti.  
 
Başkan Fikret Orman'ın çok defa maçlarına giderek takip ettiği Yaroslav Rakitskiy'nin transferi kulübünün talebi nedeniyle çıkmaza girdi.  Siyah beyazlıların bundan böyle diğer stoper adaylarına ağırlık vermesi bekleniyor.

Ajansspor

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ