10 Kasım 2016 17:19 | Son Güncelleme: 10 Kasım 2016 17:20

Sharapova'ya büyük destek!

Doping cezası alan Rus tenisçi Maria Sharapova, kortlara dönmek için gün sayarken çok önemli bir isimden destek geldi.

Yasaklı madde kullandığını açıkladıktan sonra, tenisten men edilen ve oldukça sert eleştirilere maruz kalan Maria Sharapova'ya karşı tenis dünyası yumuşamış gibi görünüyor.
 
CNN'e konuşan Kadınlar Tenis Birliği CEO'su Steve Simon, Rus tenisçinin sahalara dönmesini sabırsızlıkla beklediğini açıkladı. ''Oyunun kendisi, taraftarlar, turlar, herkes Maria'ya hoşgeldin diyecek'' diyen Simon, Sharapova'yı tekrar kortlarda görecek olmanın seyircileri ve tenis severleri oldukça heyecanlandıracağını söyledi.
 
Steve Simon, sözlerine şöyle devam etti: ''Psikolojik olarak kendini çok iyi hazırlayacaktır. Çok güçlü bir kişiliğe sahip. Bir hata yaptı ve yaptığının cezasını çekiyor. WTA'deki sahip olduğu basamağı kaybetti. 15 aylık tüm gelirini kaybetti. Bahar da cezasının bitip aramıza katılacak olmasından büyük heyecan duyuyorum.''
 
Maria Sharapova, dopingli çıkmasının ardından 2 yıl ceza almış. Bu ceza sonrasında 15 aya düşmüştü. Başarılı tenisçinin cezası 26 Nisan'da sona erecek. Sharapova, Mayıs ayında gerçekleşecek Fransa Açık Tenis Turnuvasına hazır olması halinde katılabilecek.
 
(Sporx)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ