17 Temmuz 2017 16:06 | Son Güncelleme: 17 Temmuz 2017 16:15

SICAK GELİŞME! UEFA'dan Beşiktaş'a ret

UEFA Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Lyon maçından sonra aldığı 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezasına yaptığı itirazı reddetti.

UEFA Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın Lyon maçından sonra aldığı 2 yıl ertelemeli 1 yıl men cezasına itirazı reddettiğini açıkladı.

Beşiktaş, Lyon ile deplasmanda oynadıkları UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçı öncesinde yaşanan olaylar nedeniyle, Fransız ekibiyle birlikte Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Sahaya yabancı madde atılması ve tribünlerde yaşananlardan dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edilen siyah beyazlı kulübe UEFA Disiplin Kurulu tarafından, 2 yıl ertelemeli 1 yıl men ve 100 bin euro para cezası verilmiştir" denildi.

Beşiktaş Kulübü bu karara itiraz ederek UEFA Tahkim Kurulu'na başvurmuştu.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz