21 Nisan 2018 22:40 | Son Güncelleme: 21 Nisan 2018 22:42

Sinan Gümüş: Hocam bana şans verdi ben de mahcup etmedim

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u yendiği maçta galibiyet golünü atan Sinan Gümüş, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'u yendiği maçta galibiyet golünü atan Sinan Gümüş, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sinan Gümüş yaptığı açıklamada maç öncesinde Fatih Terim ile arasında geçen diyaloğu da anlattı.

Galatasaray'a galibiyet golünü getiren Sinan ''İki gol de çok önemliydi. Önce Çarşamba ile bir şeyler söylemek istiyorum. Kupadan elendik. Bu çok üzücüydü ama daha üzücü olan takım performansıydı. Bugün aslında iyi başaldık maça. 2-2 olduktan sonra biraz zordu. Ama hocamız maç öncesi beni yanına çağırdı, 'Sana şans vereceğim. Lütfen o şansı değerlendir' dedi. Ben de bugün hocamı mahcup etmedim. İnşallah ömür boyu etmem. Bugün herkes çok iyi mücadele etti'' ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler