28 Aralık 2015 22:39 | Son Güncelleme: 28 Aralık 2015 22:40

Sivas'ta hakem isyanı! İkinci gol...

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Sivasspor'un tek golünü atan Beykan Şimşek maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Sivasspor'un tek golünü atan Beykan Şimşek maç sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Beykan'ın sözleri;

Fenerbahçe'nin ikinci golünde korner pozisyonunda hakemin kararını doğru bulmadığını belirten Beykan; "İkinci golde top çıkmadı. Hakemler onu izlesinler. Bariz olduğu için söylemek gereği duyuyorum. Yiğit İncedemir pozisyonun içerisindeydi. Orada topun çıkma ihtimali yok. Yapacak bir şey yok." diye konutu.

"LİGİN BAŞINDA KÖTÜYDÜK"

Ligdeki performanslarını da değerlendiren Beykan; "İyi bir maç oldu. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Biz de ikinci yarıya iyi hazırlanıp bu tabloyu düzelteceğiz. Sezon başındaki kötü başlangıç buralara getirdi bizi. İkinci yarıya gelecek transferlerle iyi başlayıp ligi iyi bir yerde bitireceğimizi düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan