17 Aralık 2017 10:57 | Son Güncelleme: 17 Aralık 2017 10:59

Slaven Bilic: Geri döneceğim

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ı çalıştıran Slaven Bilic, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United’ı çalıştıran Slaven Bilic, İngiliz basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şu anda sıkılmanın tadını çıkardığını dile getiren Hırvat teknik adam, “Boş zamanlarımda aileme vakit ayırıyorum. Elbette futbol maçlarını da izliyorum. Futbola ilgimi kaybettim. Ben kalbi kırık bir adam değilim” dedi.

Tekrar Ada’da çalışmak istediğini de belirten Bilic, “Hazırım, en kısa zamanda geri döneceğim. İngiltere’yi çok seviyorum. Kulüp yöneticileri telefonumu biliyorlar, arayabilirler” ifadelerini kullandı. Öte yandan Manuel Lanzini ile ilgili de konuşan 49 yaşındaki çalıştırıcı, “Onu, Beşiktaş’a transfer etmek istemiştim ama o zamanında çok pahalı bir futbolcuydu ve Al Jazira’ya gitmişti” diye konuştu.

 

 

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim