18 Şubat 2016 10:46 | Son Güncelleme: 18 Şubat 2016 10:47

Sneijder Paris'e gidiyor!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, yakın dostu Wesley Sneijder'in Paris'teki düğününe katılmak için izin istedi. Ancak düğün ertesinde Trabzonspor maçı var.

G.Saray'da Lazio maçından sonra Wesley Sneijder krizi yaşanabilir. Bu hafta sonu Sneijder'in yakın dostu olan Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in Paris'te 4 gün 4 gece sürecek olan düğünle hayatlarını birleştirecek.

Davetlileri 4 gün Paris'te ağırlayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ'un en özel misafiri bu özel gününde Sneijder-Yolanthe çifti olacak. Ancak Galatasaray, pazar günü Trabzonspor ile çok önemli maça çıkacak.

Yolanthe'yi yalnız göndermek istemeyen Sneijder'in Denizli'den izin alabilmesi durumunda Trabzonspor maçını ya kaçıracak ya da son idmana ve direkt olarak maçtan bir gün önce kampa gelebilecek.

Takvim

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim