28 Kasım 2016 13:13 | Son Güncelleme: 28 Kasım 2016 13:15

Sneijder'ı kendine getiren mesaj

Galatasaraylı bir kadın taraftarın Yolanthe'ye gönderdiği mektup, Wesley Sneijder'ın kendine gelmesini sağladı.

 Bursaspor maçında frikikten attığı golün yanı sıra oynadığı iyi futbolla da dikkat çeken Wesley Sneijder'in sırrı Twitter'da ortaya çıktı. Hollandalı oyuncu F.Bahçe derbisi sonrasında bir hafta boyunca sarı-kırmızılı taraftarların yoğun eleştirisine maruz kaldı. Bunlar karşısında sessiz kaldı.
 
Fakat bir kadın taraftarın eşi Yolanthe'ye gönderdiği, "Sizi çok seviyoruz ama sanırım artık ayrılmak istiyorsunuz. Çünkü kocanız kafasından artık G.Saray'ı silmiş. F.Bahçe karşısında oynadığı futbol beni ağlattı" sözleri oldukça etkili oldu.
 
Yolanthe özelden gelen mesajı Wesley'ye gösterdi. Hollandalı oyuncu da eşine Bursa maçıyla her şeyin değişeceği sözünü verdi.
 
Galatasaray, Bursaspor'u 3-1 mağlup ederek yeni bir sayfa açarken Sneijder de attığı gol ve futboluyla eski günlerine dönüş yaptığını gösterdi. Maç sonrası Yolanthe aynı kadın taraftara, "Ben de Wesley de burada kalmak istiyoruz. Galatasaray'ı ve Türkiye'yi çok seviyoruz" diye özelden cevap yazdı.


Fotomaç

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz