04 Eylül 2019 12:48 | Son Güncelleme: 04 Eylül 2019 12:52

Son anda Fenerbahçe'de kaldı! ''Ben oraya gitmem''

Kendisine kulüp bulması istenen Mehmet Ekici’yi Kasımpaşa son gün kiralamak istedi. 29 yaşındaki 10 numara, “Oraya gitmem” deyince transfer gerçekleşmedi.

(Star)

Trabzonspor'dan 2017’de bedelsiz olarak transfer edilen Mehmet Ekici, Fenerbahçe’de beklenen performansı gösteremeyince gözden çıkarılmıştı. Transferin bitimine kısa bir süre kendisinden kulüp bulması istenen Mehmet Ekici’ye son gün İstanbul temsilcilerinden Kasımpaşa talip oldu ve kiralamak istedi. 

Mehmet Ekici ise “Ben Kasımpaşa’ya gitmem” deyince transfer gerçekleşmedi ve böylece Fenerbahçe’nin yeni sezon planlarında düşünülmeyen 29 yaşındaki 10 numara takımda kaldı. Ekici geçen sezon sakatlığı nedeniyle 21 maçta forma giyip 5 gol, 2 asistle oynadı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz