30 Temmuz 2017 14:37 | Son Güncelleme: 30 Temmuz 2017 14:37

Sow'a Süper Lig'den sürpriz talip

Konyaspor'un, geçtiğimiz sezon F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen Moussa Sow'u kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.

Süper Lig'de bu sezon iddialı kadro kurmak için kollarını sıvayan Atiker Konyaspor'un, geçtiğimiz sezon F.Bahçe'de kiralık olarak forma giyen Moussa Sow'u kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.

Süper Lig'de bu sezon iddialı kadro kurmak için kollarını sıvayan Atiker Konyaspor'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Golcü oyuncu Riad Bajic'in olası Udinese transferi karşısında forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen Yeşil-Beyazlı yönetim radarına flaş bir ismi aldı.  A Spor'da yer alan haberde; Konyaspor, gündemine en son Fenerbahçe'de forma terleten Senegalli golcü Moussa Sow'u aldı.

Transfer hakkında A Spor'da açıklamalarda bulunan Mustafa Göksu, "Konyaspor, Moussa Sow ile hafta içinde transfer görüşmesi yapacak. Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 'Hafta içinde netleşecek' dedi. Riad Bajic'in Udinese ya da İstanbul'a olası transferi öncesinde Konyaspor alternatifini belirledi: Moussa Sow" ifadelerini kullandı.

Yaşanan gelişmelerin ardından; Riad Bajic'ib 5.25 milyon Euro karşılığında Udinese ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Öte yandan; Yeşil-Beyazlıların Sow transferini; satın alma opsiyonlu kiralık olarak gerçekleştirmesi bekleniyor.

A Spor'un Sow- Konyaspor iddiasının ardından golcü oyuncundan gündemi sarsacak bir paylaşım geldi. Senegalli yıldız sosyal medya Twitter hesabından 'Fake fake fake' paylaşımında bulundu.

Skorer

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan