19 Şubat 2015 10:23 | Son Güncelleme: 19 Şubat 2015 10:26

Sow'u yenge tuttu!

Son haftalarda yükselen performansıyla teknik heyetin beğenisini kazanan Moussa Sow'un Türkiye'den ayrılmasına ramak kala eşi tarafından kararından vazgeçtiği ortaya çıktı.

Senegalli yıldızın devre arasında Katar'dan gelen bir teklifi değerlendirmeye aldığı, bu sırada eşi Aissa ile de görüştüğü öğrenildi.

Moussa'nın 'Sözleşmemin bitmesine 1.5 yıl kaldı. Bu teklif çok daha iyi. İstersen Katar'a gidebiliriz' dediği, eşi Aissa'nın ise "Türkiye'den ayrılmak istemiyorum. Seni burada gördüğüm kadar hiçbir yerde böyle mutlu görmedim. Kızımız doğduğunda ben Fransa'daydım. Türkiye'de de çocuk doğurmak istiyorum. Fenerbahçe'de devam et" sözleriyle Katar teklifini geri çevirdiği bildirildi.

Sabah

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU