27 Mayıs 2017 20:13 | Son Güncelleme: 27 Mayıs 2017 20:14

Sow'un golünde ofsayt tartışması!

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un oynadığı maçta Moussa Sow'un golü ofsayt tartışmalarına neden oldu. Ali Palabıyık'ın gol kararı doğru muydu?

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta tartışmalı bir an yaşandı. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a attığı golden önce ofsayt olup olmadığı yönünde tartışmalar yapıldı.

Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşılaştığı maçta sarı-lacivertliler, 23. dakikada Moussa Sow'un golüyle 1-0 öne geçti. Hasan Ali Kaldırım'ın şutunu kaleci Onur Kıvrak güçle çıkardı. Onur'un müdahalesinin ardından boşta kalan topu Moussa Sow tamamlayarak ağlara gönderdi.

Sow'un golünün ardından hakem Ali Palabıyık orta sahaya gösterdi. Ancak Trabzonsporlular pozisyonda ofsayt olduğunu iddia ettiler. Sow'un golü için yapılan ofysat tartışmaları sosyal medyada da gündemdeki tartışmalardan oldu.

ERMAN TOROĞLU: "SOW'UN GOLÜ KÖR GÖZÜN PARMAĞINA OFSAYT"

Eski hakemlerden Erman Toroğlu, Moussa Sow'un golü için "Fenerbahçe'nin attığı gol ofsayt. Kör gözün parmağına ofsayt. Öyle 5, 10 cm. ile değil" dedi. 

RIDVAN DİLMEN: "SOW'UN GOLÜ OFSAYT"

Yorumcu Rıdvan Dilmen ise "Fenerbahçe çok, çok, çok büyük ihtimalle ofsayt ile golü buldu. Tahmin ediyorum ki, yarım metre ile ofsayt oldu" ifadelerini kullandı. (Sporx)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz