21 Nisan 2016 13:22 | Son Güncelleme: 21 Nisan 2016 13:23

Sözleşmesini feshetmek istediler!

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı merak konusu olan Mario Gomez'in menajerinin, Fiorentina'ya sözleşme fesih talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

Bu sezon sonunda Gomez'in istemesi durumunda 1000 Euro verip bonservisini Fiorentina'dan alma hakkına sahip Beşiktaş, oyuncunun bir başka takıma satılması halinde bonservisin yüzde 40'lık kısmını İtalyan temsilcisine verecek.

Konuyla ilgili Football Italia'da yer alan habere göre Gomez'in menajeri, Fiorentina ile görüşüp kontratının feshedilmesini istedi. Ancak Fiorentina, yüzde 40'lık hakkını kaybetmemek için bu teklifi reddetti. 

Haberde, Beşiktaş'ın Gomez'in haklarını alıp, başka bir takıma yüksek bonservisle satma ihtimali üzerinde de durulurken, menajerin bu sebeple Fiorentina'dan fesih talebinde bulunmuş olabileceği öne sürüldü.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar