10 Kasım 2016 10:16 | Son Güncelleme: 10 Kasım 2016 10:17

İspanya'da gündem Emre Çolak!

Galatasaray’la sözleşmesi sona ermeden önce Deportivo ile anlaşan ve İspanya’nın yolunu tutan Emre Çolak’ın La Liga performansı parmak ısırtıyor.

Galatasaray’la sözleşmesi sona ermeden önce Deportivo ile anlaşan ve İspanya’nın yolunu tutan Emre Çolak’ın La Liga performansı parmak ısırtıyor.
 
Sarı-Kırmızılı kulübün altyapısından yetişen 25 yaşındaki futbolcu, Deportivo’da düzenli oynadıktan sonra A Milli Takım’a kadar yükseldi.
 
Emre’nin, eğer Galatasaray’da kalsaydı mevcut kadro içinde çok daha iyi bir alternatif yaratabileceği düşünülüyor.
 
İspanyol gazeteciler ise genç yeteneğin bu formuyla La Liga’da daha büyük bir kulübe transfer olabileceğini belirtiyor.
 
(Fanatik)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ