28 Eylül 2016 13:15 | Son Güncelleme: 28 Eylül 2016 13:16

İspanyollardan Emre Mor'a 'Messi' benzetmesi

Borussia Dortmund'un Real Madrid'le berabere kaldığı maçın son 15 dakikasında forma giyen Emre Mor'a, İspanyol basını "Yeni Messi" benzetmesi yaptı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2-2 berabere sona eren Borussia Dortmund-Real Madrid maçının son 15 dakikasında forma giyen Emre Mor, İspanyol basınının ilgisini çekti.

Karşılaşmayı yayınlayan Antena 3 televizyonu, 19 yaşındaki Emre Mor'un sahada gösterdiği performansla gelecek vaat eden futbolcular arasında ilk sırada yer aldığını belirtti.

"Emre'nin stili daha çok Messi'ye benziyor. Geleceğin Messi'si olabilir" yorumunda bulunan maçı anlatan İspanyol spiker, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile 5 yıllık sözleşmesi bulunan Türk futbolcunun sonraki yıllarda Real Madrid veya Barcelona gibi La Liga'nın önde gelen takımlarında forma giyebileceğini kaydetti.

Marca gazetesi ise maç sonunda Cristiano Ronaldo ile Emre Mor'un yan yana yürüdükleri fotoğrafı kullanarak, Türk futbolcunun maçın ardından Ronaldo'dan formasını istediğini yazdı.

İspanyol basını ayrıca, Borussia Dortmund'un diğer genç futbolcusu 19 yaşındaki Ousmane Dembele'den de övgüyle söz etti.

Real Madrid kazanamıyor

Öte yandan, Real Madrid'in oynadığı son 3 maçın beraberlikle sonuçlanması dikkati çekti.

"Sarı ateş" başlığını kullanan İspanyol medyası, La Liga'da sarı renkli forma giyen Las Palmas ve Villarreal'in ardından aynı rengi kullanan Borussia Dortmund'un da Real Madrid'e yenilmediğini vurguladı.

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplantısında, "Zordayız. 3 beraberlik kötü bir gidişat" sözleri de haberlerde öne çıkarıldı.

AA

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU