20 Ağustos 2016 16:22 | Son Güncelleme: 20 Ağustos 2016 16:23

İsrail'de Şota fırtınası

Son olarak Trabzonspor’u çalıştırdıktan sonra İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımının başına geçen Şota Arveladze, UEFA Avrupa Ligi’nde fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Avrupa Ligi’ne bu sezon 1. ön eleme turundan katılan Maccabi Tel Aviv, sırasıyla Gorica (Slovenya), Kairat (Kazakistan) ve Pandurii’yi (Romanya) eledikten sonra Play-Off turunda Hajduk Split’le eşleşti.

Maccabi Tel Aviv, İsrail’de oynanan karşılaşmada Hajduk Split’i 2-1 mağlup ederek rövanş öncesi avantaj yakaladı.

İsrail temsilcisi Şota yönetiminde bu sezon Avrupa Ligi’nde mağlubiyet yüzü görmezken, toplamda 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz