11 Haziran 2016 00:46 | Son Güncelleme: 11 Haziran 2016 00:46

Stancu'dan açılış maçı ve Türkiye değerlendirmesi

EURO2016'nın açılış maçında ev sahibi Fransa'ya 2-1 yenilen Romanya'nın tek golünü atan Bogdan Stancu maçı değerlendirdi

EURO2016'nın açılış maçında ev sahibi Fransa'ya 2-1 yenilen Romanya'nın tek golünü atan Bogdan Stancu maçı değerlendirdi.

Fransa'ya karşı iyi hazırlandıklarını söyleyen Stancu; "Büyük bir takıma karşı oynadık. Onları iyi tanıyorduk. İyi hazırlandık. İyi de oynadık. İyi giderken, 1 puana çok yaklaşmışken sonucun böylesi haksızlık olduğunu düşünüyorum. Önümüzde iki maç daha var. Böyle oynamaya devam edersek üst tura çıkabiliriz.

"TÜRKİYE İYİ DURUMDA"

Türkiye'nin durumunu da değerlendiren Stancu; "Türk Milli Takımı şu anda iyi durumda. Son maçlarını kazandılar. İyi oyunculara sahipler. Onları iyi tanıyorum. Ahmet Çalık da takım arkadaşım. Kendisine başarılar diliyorum. Umarım oynar." sözlerini kullandı.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer