19 Temmuz 2016 11:24 | Son Güncelleme: 19 Temmuz 2016 11:25

İşte Mario Gomez'in bonservis bedeli

Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Mario Gomez için Fiorentina, 10 milyon euro bonservis bedeli istiyor.

Fiorentina Sportif Direktörü Pantaleo Corvino, Alman golcüyü 10 milyon Euro'dan aşağıya satmayacaklarını söyledi.

Hiçbir oyuncuyu bedelsiz bırakmalarının söz konusu olmadığını belirten Fiorentina Sportif Direktörü Corvino, Mario Gomez'e EURO2016 nedeniyle zam yaptıklarını belirtti.

Fiorentina Sportif Direktörü, "EURO2016 öncesi Mario Gomez için 5 milyon Euro istiyorduk fakat Fransa'daki başarılı performansı sonrası beklentimiz 10 ila 15 milyon Euro'ya kadar çıktı" diye konuştu.

Paraguaylı stoper Gustavo Gomez için konuşan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ise "Bir iki gün içinde netlik kazanacak. Kampa yetiştirmek istiyoruz" dedi. 

Hürriyet

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak