09 Haziran 2015 09:54 | Son Güncelleme: 09 Haziran 2015 09:55

İşte Milli Takım'ın yeni yıldızı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Bulgaristan provasında ilk 11’e konarak A Milli Takım ile tanışan Emre Taşdemir, tam not aldı.

EURO 2016 elemeleri öncesi Bulgaristan ile yapılan hazırlık maçında Emre Taşdemir ismi öne çıktı. Bu sezon Bursaspor ile yıldızını parlatan 19 yaşındaki genç futbolcu ilk A Milli Takım deneyiminde tam not aldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kadroya alınarak, hemen ilk 11’e monte edilen Emre, 90 dakika boyunca sahada kaldı ve oynadığı futbolla gelecek adına umut aşıladı.

Caner’i aratmadı Hem hücumda hem de savunmada büyük bir verimlilik gösteren genç yıldız, o mevkiide genellikle forma giyen Caner Erkin’in yokluğunu da aratmadı. Skorer

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim