20 Mayıs 2016 10:48 | Son Güncelleme: 20 Mayıs 2016 10:49

İşte Yanal'ın hedefindeki isim

Trabzonspor'da 3. döneminde hazırlanan Ersun Yanal'ın, Rennes'in savunmacısı Cheikh M'Bengue ile ilgilendiği iddia edildi.

Fransız basını, Trabzonspor’da yeni göreve getirilen teknik direktör Ersun Yanal’ın Rennes’de forma giyen savunmacı Cheikh M’Bengue ile yakından ilgilendiğini iddia etti.

Football365’in haberine göre, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 27 yaşındaki Senegalli sol bek için Trabzonspor’un ısrarcı olduğu, yapılacak görüşmelerin hemen ardından M’Bengue’nin Trabzon’a gideceği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon Rennes’in formasını 23 kez giyen M’Bengue, 24 kez de Senegal Milli Takımı için ter döktü.

Fanatik

Diğer Haberler

Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz