24 Mayıs 2019 09:30 | Son Güncelleme: 24 Mayıs 2019 09:33

Stopere ilk aday Çağlar!

Skrtel ve Roman’la yolları ayıracak F.Bahçe, Leicester’dan Çağlar’ı kiralamak istiyor. 23 yaşındaki milli stoper de şans bulacağı bir takıma gitmeye bakıyor.

(AKŞAM)

Savunma genç dokunuş. 34’lük Skrtel ve 31 yaşındaki Roman’ın bitecek mukaveleleri uzatılmıyor. Slovak savunmacı Skrtel’le yapılan görüşmeler tıkanmıştı. Oyuncunun da Parma ile prensipte anlaştığı konuşuluyor. Neustadter’le de devam etmek gibi bir düşünce yok. 

Bu sezon genç iskelet kuracak Sarı-Lacivertliler, savunma kurgusunun anahtarını Leicester’dan Çağlar’a emanet etmek istiyor. İngiliz ekibi, 2023’e kadar sözleşmesi olan oyuncusunu en az 1 sezon kiralık göndermek istiyor. Fenerbahçe ise kiralama süresini 2 yıl yapmak istiyor.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz