03 Eylül 2018 14:20 | Son Güncelleme: 03 Eylül 2018 14:21

Süper Lig'de namağlup 3 takım!

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa, Kayserispor ve Konyaspor, 4. haftayı namağlup kapatan 3 takım oldu.

(Şampiy10)

Spor Toto Süper Lig'de sezonun 4. haftası geride kalırken 3 takım yenilgisizliklerini sürdürmeyi başardı. Sezona 4'te 4'le başlayan Kasımpaşa, 2-1'lik Ankaragücü galibiyetiyle zirveye kuruldu. 

Süper Lig'de ilk 3 haftayı gol yemeden geçiren Kayserispor da iki kez geri düştüğü ve 10 kişi tamamladığı maçta Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-2 devirmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar bu skorla puanını 8'e yükseltti ve namağlup unvanını korudu.

Haftanın açılış maçında Yeni Malatyaspor'a bu sezonki ilk yenilgisini tattıran Konyaspor da haftayı 8 puanla tamamladı ve ligin mağlubiyet yüzü görmeyen 3 takımından biri oldu.
 
Süper Lig'e verilen milli ara sonrası Kasımpaşa deplasmanda Galatasaray'la, Konyaspor evinde Fenerbahçe'yle oynayacak. Kayserispor da Göztepe deplasmanında namağlup unvanını korumaya çalışacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz