01 Haziran 2015 16:06 | Son Güncelleme: 01 Haziran 2015 17:15

Süper Lig'de sürpriz ayrılık!

Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Roberto Carlos'un sözleşmesi feshedildi.

Akhisar Belediyespor’un yollarını ayırdığı Roberto Carlos sosyal medya hesabı üzerinden Akhisarlılara veda mesajı yayımladı. 

Roberto Carlos, sosyal medya hesabından Portekizce yaptığı açıklamada, “Herkese iyi akşamlar! Akhisar benimle sözleşme yenilemek istemedi. Ben başkana ve tüm yönetime bu 4 ay boyunca kulübün parçası olma fırsatı verdikleri için teşekkür etmek istiyorum! Bir antrenör olarak kendimi geliştirmek için en iyi fırsatı buldum ve şimdi gelecekle ilgili düşüneceğim. Zor bir 4 ay vardı. Zaferler ve zor zamanlar yaşadık. Bugün güzel bir zafer oldu. Bu çabalarından dolayı oyuncularıma teşekkür ederim. Kendime çok yakın gördüğüm Akhisar’a ve Akhisarlılara çok teşekkür ederim” dedi.
 
2 Ocak 2015 tarihinde Akhisar Belediyespor’da Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Roberto Carlos, takımın başında çıktığı 18 lig maçında 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 21 puan toplarken, Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak kupaya veda etmişti.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU