09 Mart 2021 11:53 | Son Güncelleme: 09 Mart 2021 11:54

Süper Lig'de sürpriz transfer!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ta gündem yeni sezon transferleri. Stoper takviyesi için çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, Konyaspor'un başarılı savunmacısı Abdülkerim Bardakçı'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

(Sabah)

Gelecek sezon geniş ve bol alternatifli bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar girişimlerini sıklaştırdı. Birçok ismi listesine alan Beşiktaş'ta stoper harekatı da başladı.

BEŞİKTAŞ'A GELMEYE SICAK BAKIYOR

Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'da forma giyen stoper Abdülkerim Bardakçı için devreye girdi. Konyaspor ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek 26 yaşındaki futbolcu da Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor.

KONYASPOR 'TAKAS DÜŞÜNMÜYORUZ' DEMİŞTİ AMA BEŞİKTAŞ TAKASLA BİTİRMEK İSTİYOR

Siyah-beyazlıların bu transferi takas ile bitireceği öğrenildi. Konyaspor cephesi ara transfer döneminde bu oyuncunun transferi için "Onu takas yoluyla göndermeyi düşünmüyoruz" açıklamasını yapsa da Beşiktaşlı yöneticilerin önümüzdeki günlerde yeşil-beyazlılarla masaya oturması bekleniyor.

Profesyonel kulüp kariyerinde 227 resmi maça çıkan Abdülkerim Bardakçı, 14 gol atarken, 6 da asist yaptı ve 20 gole direkt olarak katkı sağladı. 26 yaşındaki stoper kariyeri boyunca sadece 2 kez çift sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ