04 Ocak 2018 17:57 | Son Güncelleme: 04 Ocak 2018 17:58

Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala KAP'a bildirildi

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Claudio Taffarel ve Levent Şahin'in ardından Fatih Terim'in yardımcılığına getirilen diğer isimler oldular. Bu arada Galatasaray konuyla ilgili KAP'a resmi açıklamayı yaptı.

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Galatasaray'da bir kez daha Fatih Terim'le çalışma fırsatı elde ettiler. Başarılı futbol adamları, Fatih Terim'in bir önceki döneminde de yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuşlardı.

Hasan Şaş, sosyal medyadan da Fatih Terim'le olan bir fotoğrafını paylaşarak adeta bu haberi doğrulamış oldu.

Galatasaray'dan KAP açıklaması geldi

Şirketimiz Futbol A Takımı Yardımcı Antrenörlüğü görevi için Hasan Gökhan Şaş ve Ümit Davala ile, Futbol A Takımı Kaleci Antrenörlüğü görevi için Claudio Andre Taffarel ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ