21 Kasım 2015 22:52 | Son Güncelleme: 22 Kasım 2015 10:51

Taffarel: 'Sıkıntı var'

Galatasaray'da geçici olarak teknik direktörlük koltuğunu devralan Taffarel, Antalyaspor maçı sonrasında konuştu.

Galatasaray Teknik Sorumlusu Claudio Taffarel, Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE TAFFAREL'İN SÖZLERİ...

"Bence iyi bir maç çıkarmadık. Kendi taraftarlarımız önünde devamlılığımızın olması ve topun bizde kalması gerekiyordu. Biz öne geçtiğimiz zaman ne yazık ki devamlılığı sağlayamadık. Beceremedik ve bu şekilde bir sonuç gerçekleşti."

"DEFANSİF BİR SIKINTI VAR"

"Sezon başından bu yana defansif bir sıkıntı var. Takım anlamında bir sıkıntı var. Kişileri suçlamaktansa, takım olarak dikkat etmemiz gerekiyor. Yeni hocayla birlikte takım savunmasını nereye getirebileceğiz ona bakmamız gerekiyor"

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU
Muhammed Karadağ