26 Aralık 2016 15:45 | Son Güncelleme: 26 Aralık 2016 15:47

Talisca kupa maçıyla sahalara geri dönüyor

Sakatlıktan kurtulan, antrenmanlara başlayan Talisca, Vodafone Arena'da Şehitlere Saygı Yıldızlar Karması maçında yabancılar takımında forma giymişti. Yıldız oyuncunun kupada Bolu ile oynanacak maçta 11'de yer alması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 1. Lig takımlarından Boluspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta teknik direktörü Şenol Güneş, sakatlıktan çıkan Talisca’yı ilk 11’de oynatması bekleniyor.
 
Ziraat Türkiye Kupası’nda Bolu ile yarın Vodafone Arena’da karşılacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş; Quaresma, Atiba, Marcelo, Aboubakar ve Tosic gibi yabancı oyunculara ülkelerine gitmesi için izin verdi. Yedek ve genç oyunculardan kurulu bir kadro ile bu maça çıkmayı planlayan Güneş’in sakatlıktan kurtulan Talisca’ya şans vermesi bekleniyor.
 
(Habertürk)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
Z RAPORU