04 Mayıs 2019 14:36 | Son Güncelleme: 04 Mayıs 2019 16:36

Tam 4 Avrupa devi onun için derbiye gelecek

Gol attığı Kadıköy'de Avrupa kulüpleri tarafından yakın takibe alınan Henry Onyekuru, Beşiktaş derbisinde de B. Münih, Sevilla, Valencia ve Monaco tarafından izlenecek.

(Sabah)

Galatasaray'da Rodrigues'in gidişiyle asıl yeri olan sol açığa geçen Henry Onyekuru, 13 gol ve 3 asistlik performansıyla devlerin dikkatini çekmeyi başardı.

Ağları sarstığı Fenerbahçe maçında çok sayıda Avrupalı scout tarafından takip edilen 21 yaşındaki Nijeryalı yıldızı, yarınki Beşiktaş derbisinde de birçok yabancı kulübün izleyeceği ortaya çıktı. 

Alman devi Bayern Münih, İspanya'dan Sevilla ve Valencia ile Fransa'dan Monaco'nun Onyekuru için özel scoutlar görevlendirdiği öğrenildi. 

Bu durum genç yıldızın motivasyonunu üst düzeye çıkardı. Everton'un bonservis bedelini 25 milyon Euro olarak belirlediği Onyekuru, Beşiktaş'a karşı kendisini göstermek için elinden geleni yapacak.

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar