24 Şubat 2020 14:27 | Son Güncelleme: 24 Şubat 2020 14:29

Tarihe tanıklık eden 2500 Galatasaray taraftarı

Kadıköy’de 20 yıllık hasret sona erdi, yaklaşık 2 bin 500 Sarı-Kırmızılı taraftar da bu tarihi ana çıplak gözle tanıklık etti. 1-0 geriye düşmelerine rağmen bir an olsun susmayan Galatasaraylılar, 3-1’lik zafer sonrasında büyük sevinç yaşadı.

Sarı-Kırmızılı camia, Kadıköy’deki 20 yıllık galibiyet hasretini bitirirken, bu tarihi ana yaklaşık 2 bin 500 Galatasaray taraftarı çıplak gözle tanıklık etti. Sabah saatlerinden itibaren maç heyecanını yaşamaya başlayan Sarı-Kırmızılılar, öğlen Türk Telekom Stadyumu’nda buluştu. Kadıköy’e yaklaşık 30 otobüsle konvoy halinde giden Galatasaraylı futbolseverler, büyük bir coşku ve tezahüratlar eşliğinde stada ulaştı.

Yenilgiye inanmadılar

Yaklaşık 2 bin 500 Sarı-Kırmızılı taraftar, zorlu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmadı. İlk düdükten itibaren Aslan’a büyük destek veren Galatasaraylılar, 21. dakikada yenilen golde yıkıldı. Ancak Cim Bom’un 12. adamı bir an olsun susmadı, yenilgiye inanmadı. Tezahüratlara ve desteğe devam eden Sarı- Kırmızılılar 40’ta Donk’un golüyle nefes aldı. 80’de Radamel Falcao’nun penaltısıyla büyük bir sevinç yaşayan Galatasaraylı futbolseverler, 90+6’daki Onyekuru’nun golüyle 2 farklı galibiyeti kutladı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ