14 Şubat 2019 11:48 | Son Güncelleme: 14 Şubat 2019 11:49

''Tarihi başarılar yaşayacağız''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu kulüp dergisine yazdığı yazıda, iddialı konuştu. Ağaoğlu, ''Tarihi başarılarımızı tekrarlayacağız. Biz zaten unutmamıştık ama Türkiye’ye de hatırlatacağız.''

Ahmet Ağaoğlu, kulüp dergisine yazdığı yazıda, iddialı konuştu. Ağaoğlu, “Gençlerin sahaya koyduğu oyun, yıllardır özlemi çekilen Trabzon için umut veriyor. Pek çok futbol insanının ‘risk’ olarak yorumlayacağı bir karar alarak bu genç oyuncuları oyun içinde değerlendirerek onlara büyük bir öz güven kazandırdık. Bizler de destekle, sabırla, inançla, birlik ve beraberlikle Trabzon’un bu gençlerinin önünü açacak ve Trabzonspor’umuzu hedeflerine ulaştıracağız” dedi.

ONLARA ‘VAR’, BİZE ‘YOK’ 

Başkan, “Sizlere yazdığım o mektuptaki gibi; birileri ceza dese de biz ‘ödül’ adledeceğiz. Birileri ‘yaptırım’ diyecek, biz ‘mükafat.’ Birileri ‘VAR’ diyecek, biz ısrarla ‘yok’ diyeceğiz. Çünkü bizim için bordo maviden başka renk, Trabzon’dan başka aşk yok! Pusulamız Trabzon, rotamız Akyazı. Tarihi başarılarımızı tekrarlayacağız. Biz zaten unutmamıştık ancak çok yakın bir zamanda tüm Türkiye’ye hatırlatacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı