19 Eylül 2016 18:17 | Son Güncelleme: 19 Eylül 2016 18:18

TFF'den Beşiktaş'a ret

TFF, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçının tarihinin değişmesi için yaptığı başvuruyu reddederek; siyah-beyazlı kulübe yazılı cevap verdi.

TFF'nin Beşiktaş'a gönderdiği belgede, fikstürün neden değiştirilemeyeceğine yönelik gerekçeler de yer aldı.

Beşiktaş'ın 1 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşmasının 2 Ekim Pazar gününe alınması talebini reddederken; fikstürde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını bildirdi.

MİLLİ TAKIM KAMPA GİRİYOR

A Milli Takım'ın, Ukrayna ve İzlanda maçları için 2 Ekim 2016 günü kampa gireceği ve pazartesi gününe de maç koyulmasının ihtimal dahilinde olmadığı belirtilirken; federasyon yetkilileri, Beşiktaş'ın mücadeleyi cumartesi günü oynamasının normal olduğu görüşünde birleştiler.

TFF, milli takım kamp programı, Çaykur Rizespor'un maç takvimi ve Avrupa kupaları oynayacak olan takımların kendi aralarındaki kupa ve lig maç dağılımlarını göz önüne alarak siyah-beyazlılara ret cevabı verdiği kaydedildi. (sporx)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim