11 Aralık 2016 12:12 | Son Güncelleme: 11 Aralık 2016 12:13

TFF'den hain saldırı sonrası saygı duruşu kararı

Türkiye Futbol Federasyonu, hain terör saldırısı nedeniyle bugün ve yarın oynanacak maçlardan önce saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yaptığı açıklamayla, dün Beşiktaş - Bursaspor maçından sonra yapılan terör saldırısında şehit düşen 29 vatandaşımız için 11 ve 12 Aralık'ta oynanacak müsabakalardan önce 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını, stadyumlardaki bayrakların yarıya indirileceğini ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacağını açıkladı.

İşte TFF'nin yaptığı açıklama;

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TÜM MAÇLARDA SAYGI DURUŞU YAPILACAK 

Beşiktaş Vodafone Arena yakınında Beşiktaş-Bursa maçı sonrasında düzenlenen hain terör saldırılarında şehit olan polis ve vatandaşlarımız anısına 1 günlük milli yas ilan edildi. Profesyonel ve amatör liglerde 11 ve 12 Aralık 2016 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar öncesinde şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken, stadyumlardaki bayraklar yarıya indirilecek ve maçlar sırasında müzik yayını yapılmayacak.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz