14 Kasım 2016 22:34 | Son Güncelleme: 14 Kasım 2016 22:35

Tolunay Kafkas insafa geldi! Takıma izin...

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor'da, teknik direktörTolunay Kafkas takıma bir gün izin verdi.

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü deplasmanda Bursaspor’la karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor’da hafta boyunca antrenmanlarda futbolcularını nefessiz bırakıncaya kadar çalıştıran teknik direktörü Tolunay Kafkas, insafa gelip takıma bir gün izin verdi.

Bugünü dinlenerek geçiren yeşil siyahlı ekibin yarından itibaren tempoyu yeniden yükselteceği açıklandı. Futbolcularına yaptığı konuşmalarda kritik bir doksan dakikanın kendilerinin altını çizen Tolunay Kafkas’ın, “Fenerbahçe’ye 3-1 yenilmemize rağmen sergilediğiniz futboldan memnunum. Takım savunmasındaki eksiklerimizi giderir, hücumda biraz daha hızlı oynamayı öğrenirsek, çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dediği öğrenildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim