03 Mart 2016 21:09 | Son Güncelleme: 03 Mart 2016 21:09

Torku Arena'da tribün şov!

Ziraat Türkiye kupası çeyrek final rövanş maçı için Beşiktaş'ı evinde ağırlayan Konyaspor'da taraftarlar Torku Arena Stadı'nda müthiş bir gorsel şova imza attı.

42 bin kişinin izlediği maçta tribünleri tamamen dolduran Konyasporlu taraftarlar maç öncesi yaptıkları koreografilerle Arena'yı adeta şenlik alanına dönüştürdü. Yoğun tezahüratlar eşliğinde Konyaspor'a destek olan taraftarlar, takımların ısınmaya çıktığı andan itibaren bir an bile susmadı.

Yeşil beyaz kartonlarla 'şehri müdafaa' yazısı oluşturan tribünler maç öncesi takımlarına müthiş bir destek verdi. Takımların sahaya Osmanlı marşı ile çıktığı Torku Arena'da tribünlerde boş koltuk kalmadı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim