24 Aralık 2014 16:35 | Son Güncelleme: 24 Aralık 2014 16:39

Torres'in peşine düştüler

Beşiktaş’ın, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda karşılaşacağı Liverpool, forvet hattında yaşadığı krizi eski golcüsü Fernando Torres’le aşmayı planlıyor.

Kartal’ın, UEFA Avrupa Ligi 2. turundaki rakibi Liverpool, forvet hattında yaşadığı krizi eski golcüsü Fernando Torres’le çözmeyi planlıyor. İngiliz ekibinin, bonservisi Chelsea’de bulunan ve Milan’da kiralık forma giyen İspanyol forvetin peşinde olduğu iddia edildi. İtalya’da aradığını bulamayan Torres’in de eski kulübüne dönmek istediği savunuldu. Bu arada Atletico Madrid’in de Torres’le ciddi şekilde ilgilendiği ileri sürüldü.

Pasalic iddiası

Beşiktaş’ın orta saha için çalışma yaptığı savunuldu. La Liga ekibi Elche’de kiralık forma giyen Mario Pasalic ile siyah-beyazlıların ilgilendiği kaydedildi. 19 yaşındaki oyuncunun Chelsea ile 4 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Skorer

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar