01 Nisan 2016 10:36 | Son Güncelleme: 01 Nisan 2016 10:37

Trabzonspor golcüsünü buldu!

Trabzonspor'da oluşturulan scout ekibi, ilk icraatını Slovakya Milli Takımı'nın forveti Adam Zrelak ile yapıyor.

Trabzonspor'da dünyanın dört bir yanında yetenek avına çıkan scout ekibinin, bu hafta Türkiye U21 Milli Takımı'nın karşılaştığı Slovakya Milli Takımı'nın forvetini mercek altına aldığı kaydedildi.
 
Karşılaşmada biri penaltıdan 3 gol atan 21 yaşındaki Adam Zrelak'ı takip eden scout ekibinin bol bol not tutarak, oyuncu hakkında araştırma yapmaya başladığı belirtildi.
 
Güçlü fiziği, topa hakimiyeti ve isabetli son vuruşlar yapan genç golcüyü scout ekibinin takibe aldığı öğrenildi. Hemen temasa geçilecek Slovan Bratislava'da oynayan Zrelak'ın lig maçlarının da takip edileceği ve başarılı çıkışının devam etmesi halinde Slovak ekibiyle temasa geçileceği belirtildi. Scout ekibinin Avustralya Ligi'nden Brisbane Roar takımının forveti Jamie Maclaren ve Hırvatistan lideri Dinamo Zagreb'in golcüsü Armin Hodzic'i de izlediği vurgulandı.

Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz