02 Ocak 2018 10:43 | Son Güncelleme: 02 Ocak 2018 13:27

Trabzonspor, Kamerunlu stoper Ngadjui'nin peşinde

Bordo-Mavili kulübün, Slavia Prag'da oynayan 1.90'lık Kamerunlu stoper için araştırma başlattığı öğrenildi.

Trabzonspor stoper mevkiine transfer edeceği oyuncu için araştırmalarını titizlikle sürdürüyor. Bordo-Mavililer'in, son olarak listesine Siavia Prag'ın Kamerunlu stoperi Michael Ngadeu Ngadjui'yi aldığı öğrenildi. 27 yaşındaki Ngadjui ön liberedo da görev yapabiliyor. 

Bu oyuncu için araştırmalara başlayan Karadeniz ekibinin listesinde Napolili Vlad Chiriches ve Lorenzo Tonelli de yer alıyor.

Bu oyuncunun Siavia Prag'la 2019'a kadar sözleşmesi olduğu, bonservisinin de 1 milyon euroya alınabileceği belirtildi. Bu arada Trabzonspor'un hem forvet arkasında hem de kanatta oynayan Polonya'nın Zagleble Lubin takımında forma giyen Jakup Swiererczok (26) için de devreye girdiği öğrenildi. 

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ