16 Ağustos 2017 09:14 | Son Güncelleme: 16 Ağustos 2017 09:17

Trabzonspor onun için tekrar devreye girdi

Stoper bölgesi için günlerdir Serdar Taşçı’dan yanıt bekleyen Bordo-Mavililer, Beşiktaş forması giyen Dusco Tosic için tekrardan harekete geçti.

50. yıl için iddialı bir kadro kurmak isteyen Bordo-Mavililer’de, Başkan Muharrem Usta transferde gaza bastı. Stoper bölgesi için Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı’dan yanıt alamayan Fırtına, rotasını Beşiktaş’ın yıldızı Dusco Tosic’e çevirdi. Geçen sezon başında Sırp futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun mesai harcıyan ancak başarısız olan Bordo-Mavililer tekrardan deneyimli savunmacıya yöneldi. Ersun Yanal’ın talimatıyla 32 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Usta, Siyah-Beyazlı yöneticiler ile bir görüşme gerçekleştirdi. Karadeniz ekibinin patronu, tecrübeli futbolcunun maliyet raporunu isterken, Yanal da Tosic’in acilen takıma katılması gerektiğini bildirdi.

Transfere nokta koyacak

Tosic için Beşiktaş ile temas kuran Trabzonspor, orta saha arayışlarını da sürdürüyor. Milan’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa ile pazarlıklarına devam eden Bordo- Mavili ekip, aynı zamanda Werder Bremen’in kaptanı Zlatko Junuzovic’i de ikna etmenin hesaplarını yapıyor. Fırtına, Avusturyalı futbolcu ile daha önce de görüşmüş ancak 29 yaşındaki oyuncu ailevi sebeplerden dolayı Türkiye’ye gelmek istememişti. Karadeniz temsilcisinin, önümüzdeki günlerde hem stoper hem de orta saha takviyesini tamamlayarak, transfere nokta koyması bekleniyor.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
Z RAPORU