14 Kasım 2018 11:32 | Son Güncelleme: 14 Kasım 2018 11:34

Trabzonspor ve Beşiktaş arasında dev takas hazırlığı

Beşiktaş Yönetimi ve teknik heyetle yaşadığı ciddi sorunlar nedeniyle süresiz olarak kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan’la yollar ayrılıyor. Daha önce Fenerbahçeli Ozan Tufan ile takası konuşulan Tolgay’ın, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ile takas edilmesinin de gündeme gelebileceği ileri sürüldü.

(Milliyet)

Siyah-beyazlı idareciler, Medipol Başakşehir maçının devre arasında etli pilav yiyerek, Teknik Direktör Şenol Güneş’in hışmına uğrayan tecrübeli oyuncuyu devre arasında göndermeye hazırlanıyor.

Kalması çok zor

Yönetim kurulu kısa süre içinde barış sağlanmaması durumunda Tolgay’ı ara transferde ya bonservisiyle ya da takas yoluyla takımdan göndermeyi planlıyor.

Daha önce Fenerbahçeli Ozan Tufan ile takası konuşulan Tolgay’ın, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz ile takas edilmesinin de gündeme gelebileceği ileri sürüldü. Siyah-beyazlı yönetimin sezon başında da transferi gündeme gelen golcü oyuncu Burak Yılmaz için Karadeniz ekibine takas önerisinde bulunabileceği kaydedildi.

Düzenli forma şansı bulabileceği bir kulübe gitmeye sıcak bakan Tolgay’la yolları ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlılar, tecrübeli oyuncuyu bonservisiyle birlikte almak isteyen bir kulüp çıkarsa, önceliği bu ekibe verecek.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE