03 Haziran 2017 21:40 | Son Güncelleme: 03 Haziran 2017 21:41

Trabzonspor'a ateş püskürdüler: Dostluk artık bitti

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor'a büyük tepki gösterdi.

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan ve teknik direktör Hikmet Karaman, Trabzonspor - Bursaspor maçının ardından şok eden açıklamalarda bulundu.

Rize Başkanı Metin Kalkavan: "Bu şehir bugünü unutmayacak artık. 100 yıl geçse de, Rize bunu unutmaz. Çok üzüldük tabi ama hayat devam ediyor. Bu çocuklar ligde kalmayı haketti. Çok eksikliklerimiz vardı. Bugün bile 6 eksikle geldik. Futbolda böyle şeyler var. Şans geldi bize ama olmadı. Çok daha kuvvetli geliriz. Bu şehir, bugünü unutmayacak artık. Geldiğimden beri dostluk geliştirmek için uğraşıyorum ama bu şehir bunu unutmaz. Yenilmek önemli değil. Son haftalarda performansımızı konuşmaya pek gerek yok. Sadece bu şehrin bunu unutmayacağını söyleyebilirim. 100 yıl geçse de Rize bunu unutmaz. Ortalama olarak 4 yılın en iyi futbolunu oynamış olabiliriz. Şansızlık yaşadık, futbolun içinde olur böyle şeyler. Ama sadece sizin elinizde değil böyle şeyler. İki şehir arasındaki spor dostluğunu geliştirmek için çok uğraştım ama artık bitti." dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da Trabzonspor'a tepki gösterdi ve; "Üstümüzdeki iki takım da Trabzonspor'u Trabzon'da yendi. Bu şehir, bunu unutmayacak. Rakibimizin yarısı eksik, bir hedefi yok. Ama bize karşı nasıl oynadıkları ortada. Yüz yıllar geçse de bu şehir bunu asla unutmayacak. Komşuluk farklı şey. Çok emek verdim ama bu emeği haketmiyor. Böyle şeyler söylemek tarzım değil ama bu unutulacak gibi değil. " ifadelerini kullandı.

Sporx

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz