04 Ocak 2020 13:56 | Son Güncelleme: 04 Ocak 2020 13:58

Trabzonspor'a Jose Sosa ve Novak'ta menajer engeli

Jose Sosa ve Novak Trabzonspor’un yaptığı yeni sözleşme teklifine sıcak bakarken oyuncuların menajerleri ise daha yüksek rakamlar almaya çalışıyor.

(Sabah)

Ogenyi Onazi ve Donis Avdijaj ile yolları ayırmak üzere olan bordo-mavililer, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Jose Sosa ve Filip Novak ile de görüşmeleri sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı, "Takımda kalmaları için en yüksek limiti verdik" açıklamasından sonra oyunculara önerilen rakamlar ortaya çıktı.

Trabzonspor'un Sosa'ya sezon başına 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerdiği, Novak'a ise 3 yıllık sözleşmesinin yanı sıra sezon başına 1 milyon 500 bin Euro teklif yaptığı ortaya çıktı. Oyuncuların bu rakamlara sıcak baktığı ifade edilirken, menajerlerinin ise daha yüksek rakamlar almaya çalıştığı öğrenildi.

YENİ SÖZLEŞME İÇİN ÖNERİLEN RAKAMLAR BELLİ OLDU

Bordo-mavili yönetim; Arjantinli orta sahaya iki, Çek savunmacıya da üç yıllık mukavele teklifinde bulundu. Oyuncular rakam ve sürelere sıcak bakıyor ancak menajerlerin beklentileri daha yüksek rakamlar almaya çalıştığı öğrenildi.

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz