05 Şubat 2015 10:34 | Son Güncelleme: 05 Şubat 2015 10:54

Trabzonspor‘a Şenol Güneş engeli

Trabzonspor'un ciddi şekilde istediği Bursasporlu Ozan Tufan'ın bordo-mavili takıma transfer olmama nedeni ortaya çıktı.

Trabzonspor, ara tranferin son gününde yaptığı Ozan Tufan hamlesinde istediğini alamadı, Bursa’nın hocası Şenol Güneş’in bu transferin gerçekleşmemesinde başrol oynadığı ortaya çıktı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, 2 Şubat 2015’te yani transferin son gününde Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile masaya oturdu. Hacıosmanoğlu’nun, Ozan ve Şener için 7.75 milyon Euro artı 3 futbolcu gibi cazip teklifine Bölükbaşı “Ret” yanıtı verdi. Ancak bu kararının altından Trabzon’un efsane ismi ve şu anda Bursa’nın başında olan Şenol Güneş çıktı.

Bölükbaşı’nın “Şenol Hoca, Ozan ve Şener’i vermek istemiyor. Satmaya kalksak hocamızla sorun yaşarız. Hepsinden önemlisi bunu Bursa halkına anlatmayız” diyerek “Hayır” yanıtını verdiği ortaya çıktı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay da “Ozan ve Şener için Bursa ile anlaştık ama Şenol Hoca izin vermedi” ifadeleriyle gerçekleşmeyen transferin perde arkasını anlattı.

ARDA, ‘AVRUPA’YA GİT’ DEMİŞ
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ozan Tufan’ı, Fenerbahçe’ye gitmesi için ikna etmeye çalıştığı söylenen Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan bu iddiaları yalanlamıştı. Ancak Bordo- Mavili kulübün yetkililerinden biri Arda’nın Trabzon’un devreye girmesinden sonra Ozan’ı arayarak, “Sen Avrupa’da oynamalısın” dediği ileri sürüldü.

Habertürk

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz