29 Temmuz 2020 14:16 | Son Güncelleme: 29 Temmuz 2020 14:17

Trabzonspor'da Abdullah Avcı için geri sayım

Trabzonspor'da Hüseyin Çimşir'in ardından yeni teknik direktörün kim olacağı belli oldu. Bordo-mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardığı öğrenilirken resmi açıklamanın kupa finalinin ardından yapılması bekleniyor.

(Habertürk)

Süper Lig'de şampiyonluğu Başakşehir'e kaptıran ve sonrasında teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollarını ayıran Trabzonspor'da flaş bir gelişme yaşandı.

Bir süredir Başakşehir ve Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Abdullah Avcı'yı gündemine alan bordo-mavililer, tecrübeli çalıştırıcıda mutlu sona ulaşıyor.

3 YILLIK ANLAŞMA

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, Avcı ile yapılan son görüşmede anlaşmaya vardığı öğrenilirken resmi açıklamanın Türkiye Kupası finalinin ardından yapılması bekleniyor. Avcı ile yapılacak sözleşmenin opsiyonlu 3 yıl olacağı kaydedildi.

NEWTON DEVAM EDECEK

Fırtına'da Hüseyin Çimşir'in ayrılığının ardından geçici olarak takımın başına geçen yardımcı antrenör Eddie Newton'un durumu da belli oldu.

İngiliz antrenörün Avcı ile birlikte görevine devam edeceği ve yeni sezonda da yardımcı antrenör olarak kulübede yer alacağı ifade edildi.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
BAHİS MASASI
Sarper Can Ayaz